Overzicht taalkamp-organisaties 2020

Recreatief je talen leren

Van alle inwoners wereldwijd zijn de Belgen toch het meest op de hoogte over hoe belangrijk het is om verschillende talen te kunnen spreken aangezien we zelf 3 landstalen hebben: Nederlands (Vlaams), Frans en Duits.

Echter zijn talen leren natuurlijk niet het makkelijkste dat er bestaat. Zo weet iedereen wel hoe ontelbaar veel uitzonderingen er zijn in de Franse taal.

Hoe we dit kunnen oplossen is door in de vakanties er zelf actief mee bezig te zijn… hoe kan dit beter dan met een taalkamp! Leer op een recreatieve manier met andere talen omgaan.

Maar welke taalkampen zijn er? Wij geven je hier enkele mee als tip:

De Pauw: Hier kan je kiezen uit 4 verschillende talen om te leren: Duits, Engels, Frans en Spaans. En het is niet alleen voor kinderen! Deze kampen zijn geschikt voor leeftijden van 5 tot en met 28 jaar.

Activak: Bij Activak leer je de Franse tongval op allerlei verschillende manier kennen. Van een Franstalig paardrijkamp tot een Franstalig kookkamp! Geschikt voor leeftijden van 9 tot en met 14 jaar.

EF: Met EF neem je het nog een stapje verder en kan je Frans leren terwijl je je in Nice of Parijs vertoeft! Ze hebben kampen voor studenten van het secundair onderwijs maar ook kampen voor 18+!

Roeland: Bij Roeland taalkampen leer je op creatieve manieren omgaan met de taal. Je kan kiezen uit: Nederlands, Engels en Frans. De kampen zijn geschikt voor leeftijden van 7 tot en met 21 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *